Lime CRM - Lykkes med ditt CRM-prosjekt

Poster: Lykkes med ditt CRM-prosjekt

Å implementere ett CRM-system trenger ikke å være vanskelig. I mange tilfeller tar implementasjonen bare 2 dager før våre kunder har fått opplæring og er klare til å sette i gang. Uavhenig av hvor omfattende CRM-prosjektet blir, er det noen ting man bør tenke på. Da er det greit med en checkliste man kan se på, for å sikre ett velykket CRM-prosjekt.

Laste ned nå!

3 gode grunner til å laste ned vår plakat

  1. En super checkliste som hjelper dere å lykkes med CRM-implementasjonen.

  2. Fin og visuell – kanskje den skal rammes inn og settes på kontoret?

  3. Den er gratis – og gratis er deilig. Det vet jo alle.

Behandling av personopplysninger

Ved gratis prøveperiode og ved enhver bestilling samtykker jeg at mine personlige opplysninger, som navn, e-postadresse, telefonnummer for samtaler, tekstmeldinger, og eventuelle andre digitale adresser kan lagres og brukes i Lime Technologies for digitale tjenester, markedsføring, for å hindre misbruk og for statistiske og analytiske formål.

Dataene jeg direkte eller indirekte gir ved hjelp av Lime Technologies digitale tjenester, brukes sammen med andre kundedata som brukes i Lime Technologies for markedsføringsformål og for å tilpasse innhold, tjenester og reklame for meg og for utvikling av nye tjenester. Informasjon om bruk av digitale tjenester hentes ved hjelp av informasjonskapsler.

Samtykket er gyldig til jeg avslutter det og vil ikke sies opp selv om tjenesten ikke er bestilt eller brukt.

Jeg forstår at når som helst og uten å gi grunner, kan jeg trekke samtykket. Dette gjøres ved å kontakte Lime Technologies kundeservice.

For mer informasjon om Limes behandling av personopplysninger, les mer her >

Yey - You've got mail!

Sjekk innboksen din, vi har sendt postern!

Psst! I blant spiser monsteret mailen og den havner i søppelpost. Sjekk der om du ikke finner e-posten i innboksen...