Øk hit rate med Lime CRM

  • Fullstendig overblikk over kundene med ERP-kobling og all kundedata samlet.
  • Kampanjehåndtering for messer, e-poster og andre markedsaktiviteter.
  • Effektiv salgsstyring med klassifisering av kunder & kundepotensial i ett overblikk.
  • ... og mye mer.
New Wave logo
Malux logo
Wurth logo
Swedol logo
Mediq logo

Slutt å bare følge magefølelsen

Å jobbe med B2B-salg betyr flere utfordringer. En av disse er å sikre at selgerne har oversikt over salgene og kundene, selv når de er ute i felten. En annen er å ta riktig beslutning og å reagere raskt nok for å få det meste ut av salget. Og det er selvsagt viktig å basere valgene på aktuell statistikk. Det er her Lime CRM kommer inn i bildet.

Lime CRM som salgstøtte

Kundeoversikt

Et samlet og oversiktlig bilde av kundene dine i et brukervennlig system. Se budsjett, utfall og aktiviteter på samme sted. Få en fullstendig oversikt over kundene.

ERP-integrasjon

Med en integrasjon til forretningssystemet ditt samler du salgsstatistikk, ordreinformasjon, fakturaer og all annen kundeinformasjon. Alt i et system.

Kampanjehåndtering

Kampanjehåndteringen i Lime CRM gir deg nøyaktig ROI på hver enkelt messe og mulighet til å sende ut tilpassede meldinger. Oppfølging skjer selvsagt direkte i systemet.

Salgsstyring

Klassifisering av kundene og potensielle kunder i en samlet oversikt. Sorter hvilke møter som er verdiskapende og hvilke som er «kaffemøter» uten noen verdi. Prioriter deretter.

Kundekontakt som gir cash

Skap et nærmere forhold til dine eksisterende og potensielle kunder med relevante meldinger. Med Newsletter add-on til Lime CRM er det enkelt å lage nisjebaserte mottakerlister. Da er det også lettere å kommunisere rett sak til rett person. Slik, får du mulighet til å selge mer, til flere.

NCC Construction Lime CRM

Hør på bransjekollegaen din!

"Prosjektene våre er tidkrevende og prosessene vi jobber med er nokså rigide. Med Lime CRM har vi full oversikt og god styring – og systemet er en sterk bidragsyter til at vi nesten har doblet omsetningen i løpet av 5 år."

- Gerry Benz, Special Advisor Indra Navia
Les mer

Salgseksperter med lidenskap for B2B

Vi har levert mange CRM-løsninger for salgsdrevne bedrifter gjennom årene. Blant disse finner du firmaer som Mediq, Würth Industri Sverige, Malux og Swedol, for å nevne noen. I tillegg har vi over 25 års erfaring med eget salg. Nå gleder vi oss til å hjelpe din bedrift.

Bli en ekspert, du også

Med over 25 års erfaring, kan vi det meste om salgsstøtte, sakshåndtering, kampanjehåndtering og annet innen CRM. Og vi deler gjerne vår kunnskap med deg! I våre posters kan du for eksempel lese mer om hvordan et CRM-system gjør hverdagen din enklere og hvordan du lykkes med CRM-projektet ditt. Alt er gratis, selvsagt.

Nedlastbare filer CRM-bloggen

40 000 fornøyde brukere verden over