CRM for magiske medlemsopplevelser

  • Medlemsregister med GDPR-støtte, avansert segmentering og kraftig søkefunksjon.
  • Sømløs sakshåndtering sparer tid og gir en positiv medlemsopplevelse.
  • Kraftig kampanjehåndtering for messer, e-poster og andre markedsaktiviteter.
  • ... og mye mer.
FAR logo
omställningsfonden logo
KFO logo
Unionen logo

Når medlemsregisteret sporer av

Å jobbe i en medlemsorganisasjon har sine utfordringer. Tusenvis av oppgaver trenger å håndteres på en korrekt og effektiv måte. Samtidig, er ofte de interne ressursene begrensede. Dessuten, har medlemmene høye krav til service og kommunikasjon. Kjenner du deg igjen? Med Lime CRM får du et moderne medlemsregister og kampanjestøtte.

Lime CRM for medlemsorganisasjoner

Medlemsregister med søk

Få oversikt og eliminer rutiner som sløser tid — i Lime CRM har du all medlemsinformasjonen samlet og søkbar. Du kan selvsagt også bruke forskjellige filtre og segmentere all data.

Profesjonell sakshåndtering

Koble opp Lime CRM med sentralbordet, delte postbokser og kontaktskjemaene på hjemmesiden. Deretter kan du behandle alle medlemssakene profesjonelt og effektivt.

Oppdateringer via Mine Sider

La medlemmene oppdatere sin informasjon direkte i Lime CRM, via Mine Sider (eller liknende). Det sparer deg tid og gir samtidig en moderne medlemsopplevelse.

Kampanjehåndtering

Messer, informasjonsmeldinger, forelesninger og mye mer — i Lime CRM håndterer du alle kampanjene dine. Mål utfall og prioriter de anstrengelsene som gir mest fornøyde/flest nye medlemmer.

Er du ferdig med "bla, bla, bla"?

Skap en moderne medlemskommunikasjon med målrettede og relevante kampanjer. Lime CRM med Newsletter add-on gjør det enkelt å skape målrettede mottaker-/deltakerlister. Det gjør det også lettere å kommunisere riktig informasjon til riktig medlem eller kunde. Og slik blir du ikke en kjedelig masekopp.

Et råd fra en bransjekollega!

”Lime CRM har bidratt til økt effektivisering og at vi kan utnytte synergiene mellom avdelingene i større grad enn tidligere. Lime CRM har gode påbyggingsmuligheter, og vi ser at systemet har et stort potensial – og at vi over tid kan få enda større utbytte av bruken.”

- Carl Bernhard Svenke, Driftssjef Meet Ullevaal

Bli neste medlem i Lime-familien

Noen hundre medlemmer eller hundre-tusenvis? Bedrifter eller privatpersoner? Vi har levert CRM-løsninger til mange typer medlemsorganisasjoner gjennom årene. Blant annet Unionen, Tysk-svenska handelskammaren og KFO (svensk arbeidsgiverforening). Nå vil vi hjelpe deg.

Bli en ekspert, du også

Med over 25 års erfaring, kan vi det meste om salgsstøtte, sakshåndtering, kampanjehåndtering og annet innen CRM. Og vi deler gjerne vår kunnskap med deg! I våre posters kan du for eksempel lese mer om hvordan et CRM-system gjør hverdagen din enklere og hvordan du lykkes med CRM-projektet ditt. Alt er gratis, selvsagt.

Nedlastbare filer CRM-bloggen

40 000 fornøyde brukere verden over