Mer enn maskiner med Lime CRM.

  • Maskinparkoversikt som gjør det enklere med proaktivt salg av reservedeler og tjenester.
  • Sakshåndtering for reklamasjoner, garantisaker, service og alt annet med maskinene og kundene dine.
  • Visuell sakshåndtering som gir effektivt salg og lønnsomme kunderelasjoner.
  • ... og mye mer.
onsilium logo
Weland logo
Elektroautomatik AB logo
Siwertell logo
Väderstad AB

Unngå skrangling i maskineriet

Hvis du produserer, leier ut eller selger maskiner og industriprodukter, da vet du at hverdagen byr på utfordringer. Lange salgsprosesser, oppfølging av serviceavtaler og garantitider er bare noen eksempler på ting du må holde styr på. Men det trenger ikke å være så vanskelig — i Lime CRM har du alt strukturert og lett tilgjengelig.

Lime CRM for maskinbransjen

Visuell sakshåndtering

Viktig saksinformasjon visualiseres på en smart instrumenttavle og blir tilgjengelig for alle medarbeidere. Gjør nøkkeltallene dine forståelige og jobb proaktivt i stedet for reaktivt.

Maskinpark

Se hvilke maskiner/produkter som er tilgjengelige og hvilke som er solgt/utleid. Når du har rett data tilgjengelig til rett tidspunkt, er det enkelt å jobbe proaktivt med reservedelssalg.

Saker og service

Du kan enkelt håndtere garantisaker, reklamasjoner, service og annet ang. maskinene og kundene dine. I tillegg, kan du også legge til smart arbeidsordrehåndtering med Lime Field.

Avtalehåndtering

Uansett om det gjeller garantiavtaler, serviceavtaler eller noe annet, kan du raskt og enkelt håndtere disse i Lime CRM — både på bedriftsnivå og på enkeltmaskiner.

Teknikerne kommer til å takke deg

Få kontoret og serviceteknikerne ute i felten til å jobbe synkronisert. Med Field add-on til Lime CRM blir arbeidsordrehåndteringen utrolig enkel. Her er alt samlet: Fra registrering av saker og ressursplanlegging til arbeidsordre, avrapportering og fakturagrunnlag — alt du trenger for et effektivt samarbeid.

Smedvig Lime CRM

Hør på bransjekollegaen din!

"Lime CRM har bidratt til å gi meg en tryggere og mer effektiv arbeidsdag. Systemet sikrer god arbeidsflyt – og har fjernet mange av mine tidligere frustrasjoner."

- Egil Thorsrud, Salgsingeniør, DEMANOR
Les mer

Et team med god smøring

Gjennom årene har teamet vårt levert mange CRM-løsninger til bedrifter innen maskinbransjen. Noen eksempler fra dette er Väderstadverken, Weland, Consilium, Elektroautomatik og Siwertell. Nå gleder vi oss til å hjelpe din bedrift!

slik lykkes dere med crm-prosjektet

Bli en ekspert, du også

Med over 25 års erfaring, kan vi det meste om salgsstøtte, sakshåndtering, kampanjehåndtering og annet innen CRM. Og vi deler gjerne vår kunnskap med deg! I våre posters kan du for eksempel lese mer om hvordan et CRM-system gjør hverdagen din enklere og hvordan du lykkes med CRM-projektet ditt. Alt er gratis, selvsagt.

Nedlastbare filer CRM-bloggen

40 000 fornøyde brukere verden over