Timer spart med Lime CRM

  • Kompetansedatabase og planleggingsfunksjon for rask bemanning.
  • All kunde- og prosjektinformasjon samlet på et sted. Alltid tilgjengelig.
  • Pipe til prosjekt gir proaktiv informasjon, som igjen øker gjennomsnittsprisen og beleggsprosenten.
  • ... og mye mer.
Rejlers logo
Randstad
ÅF logo
Tyrens logo
Prevas logo

Reduser personalomsetningen

Føles hverdagen som en kamp mot klokken? Vi vet hvordan det er. Medarbeiderne skal helst bruke minst mulig tid på administrasjon, slik at de kan bruke tiden kostnadseffektivt og heve fortjenesten. Samtidig må all kunde- konsulent- og prosjektinformasjon være oppdatert og tilgjengelig, slik at dere kan prestere godt. Og selvsagt må jo stressnivået også holdes nede. Løsningen? Lime CRM.

Lime CRM for konsulentbransjen

Pipe med fremtidige prosjekt

Gjør gode forretninger bedre med en oversiktlig pipe i Lime CRM. Hvilke prosjekt er planlagt? Kan man selge mer til samme kunde? Øk gjennomsnittsprisen og omsetningen ved å være proaktiv.

Kompetansedatabase

Sett sammen konsulentenes kompetanse i en database — dette gjør det lettere å bemanne et prosjekt. Da finner du raskt riktig kompetanse til rett tid og sted når du trenger det.

Enkel tidsrapportering

Ved å koble til tidsrapporteringssystemet ditt med Lime CRM, blir eksisterende prosjekter tilgjengelige for rapportering. Se gjennom akkumulert tid og få saksoppfølgingen direkte.

Kunde- og prosjektinformasjon

Med kunde- og prosjektinformasjonen samlet i et system blir den lettere å oppdatere. Det betyr mindre administrasjon, mer tid (og data) for gode leveranser og økt kundetilfredshet.

Konkurranser med gjennomsnittspris og omsetning

Gjør prestasjon til en lek for konsulentene og forbedre samtidig resultatene med konkurranser. Engage add-on for Lime CRM kan brukes både til klassiske salgskonkurranser og for å skape mykere forbedringer i prestasjon. Du oppretter konkurransene selv, basert på den CRM-dataen som er viktigst for bedriften din akkurat nå.

Syntell Lime CRM

Et råd fra en bransjekollega!

"Lime Technologies viser god forståelse for våre forretningsbehov. De så vårt behov for ressursplanlegging tidlig. Uten at vi spurte dem, bygget de det inn i vår Lime CRM-løsning, uten å gå over budsjettet. Det er å levere langt mer enn man har lovet. Flott!”

- Daniel Falk, Head of Markets & Clients, Syntell
Les mer

Av konsulenter, for konsulenter

Vi har levert mange konsulentløsninger gjennom årene, og vi vet hva som kreves for at du skal få en enklere hverdag.

Bli en ekspert, du også

Med over 25 års erfaring, kan vi det meste om salgsstøtte, sakshåndtering, kampanjehåndtering og annet innen CRM. Og vi deler gjerne vår kunnskap med deg! I våre posters kan du for eksempel lese mer om hvordan et CRM-system gjør hverdagen din enklere og hvordan du lykkes med CRM-projektet ditt. Alt er gratis, selvsagt.

Nedlastbare filer CRM-bloggen

40 000 fornøyde brukere verden over