CRM som gir deg energi

  • Effektiv sakshåndtering med støtte for de mange virksomhetsområdene og prosessene innen energibransjen.
  • Kontroll over feltarbeid med smart og gjennomtenkt håndtering av arbeidsordre.
  • Komplett kundebilde med all informasjon i Lime CRM — i tillegg til integrasjoner for betalingssystemet og NIS-systemet ditt.
  • ... og mye mer.
Lime CRM Eskilstuna Strangnas
Gävle Energi
Skelleftea kraft logo
Energi Danmark logo
Tekniska verken logo

Når du vil unngå systemkaoset

I energibransjen er det ofte en utfordring å skaffe et helhetlig kundebilde og en samlet sakshåndtering. Dessuten, kan det være vanskelig å koordinere rutiner og få kontroll over feltarbeidet når flere avdelinger er involvert. Lime CRM er løsningen — det blir en brukervennlig informasjonssentral for alle de andre systemene dine.

Lime CRM for energibransjen

Gjennomtenkt sakshåndtering

Koble Lime CRM til delte postbokser, sentralbordet og kontaktskjemaet ditt på hjemmesiden — alt dette i ett system for en felles flyt på alle kundesaker.

Samlet kundebilde

Informasjonen i Lime CRM kan kombineres med en integrasjon til betalingssystemet og NIS-systemet og dermed gi deg et komplett bilde av hver kunde.

Rutiner og struktur

Enkel og effektiv sakshåndtering i Lime CRM gjør det mulig å etablere og koordinere rutiner, selv når flere virksomhetsområder og avdelinger er involvert.

Smart håndtering av arbeidsordre

Få kontroll over feltarbeidet med en smart og brukervennlig håndtering av arbeidsordre. Planlegg, utfør og rapporter alt i Lime CRM.

Kontor + felt = sant

Få kontor og felt til å jobbe synkront med enkel håndtering av arbeidsordre. Med Field add-on til Lime CRM er det enkelt å håndtere hele prosessen – fra registrering av saker og ressursplanlegging til arbeidsordre, avrapportering og fakturagrunnlag.

NCC Construction Lime CRM

Hør på bransjekollegaen din!

"Etter at vi tok i bruk Lime CRM har kundetilfredsheten økt. Effektiviseringen har vært en gevinst både for oss og for kundene våre! ”

- Stian Vikdal, Leder salgsavdelningen, Helgeland Kraft
Les mer

CRM-eksperter med energiske kunder

Vi har levert mange løsninger, både for private og kommunale energiselskaper gjennom årene. Noen eksempler fra Sverige er Mälarenergi, Öresundskraft, Mölndal energi, Tekniska verken i Linköping og Gävle Energi. Nå gleder vi oss til å hjelpe din bedrift.

Bli en ekspert, du også

Med over 25 års erfaring, kan vi det meste om salgstøtte, sakshåndtering og annet innen CRM. Og vi deler gjerne vår kunnskap med deg! I våre posters kan du for eksempel lese mer om hvordan et CRM-system gjør hverdagen din enklere og hvordan du lykkes med CRM-projektet ditt. Alt er gratis, selvsagt.

Nedlastbare filer CRM-bloggen

40 000 fornøyde brukere verden over