Et CRM-system du vil flytte til

  • Få et samlet bilde av leietakere, leieobjekter, eiendommer og kontrakter.
  • Samle arbeidsordre og saker i en samlet, brukervennlig flyt.
  • Publiser ledige objekter på nettet, rett fra Lime CRM.
  • ... og mye mer.
Skandia Fastigheter logo
venska Bostäder
Fabege
Castellum logo

Problemer med eiendomsadministrasjonen?

Som du vet, finnes det en del utfordringer i eiendomsbransjen. Leietakere har høye forventninger til servicenivå, og samtidig er ofte informasjonsstrukturen kompleks. Administrasjonssystemer løser mye, men de er ofte ikke enkle nok. Da er det vanskelig å håndtere alle kundeforholdene og sakene effektivt. Det er her Lime CRM kommer inn i bildet.

Lime CRM for eiendomsbransjen

Kunde- og boligoversikt

Koble boligadministrasjonssystemet ditt til Lime CRM. Slik samler du all informasjonen du trenger for å håndtere saker og opprettholde kunde- og klientforholdene på beste måte. Her er alt enkelt å finne!

Teknisk forvaltning og saker

Et spørsmål om den siste husleien, en kran som lekker eller en jobb til en underentreprenør — i Lime CRM håndterer du enkelt alle sakene, arbeidsordre og planlagt vedlikehold.

Publisering av annonser

Du kan publisere ledige objekter raskt når du ønsker det — rett fra Lime CRM. For eksempel til nettstedet ditt, Finn.no eller Rubrikk.no. Interessemeldingene blir så sendt rett til systemet.

Kundepleie og utleie

Gjør det enklere å jobbe med eksisterende og potensielle kunder. Med Lime CRM har du oversikt over leietakerne og prospektene dine. I tillegg får du også hjelp til å jobbe proaktivt.

Bedre kont(r)akt med leietakere og kjøpere

Skap et nærmere forhold til leieboerne eller kjøperne av fremtidige nybygg ved å sende relevante meldinger. Med Newsletter add-on til Lime CRM er det enkelt å lage nisjetilpassede mottakerlister. Da kommuniserer du rett sak til rett person. På denne måten blir du bedre rustet til å forlenge, beholde eller tegne flere kontrakter.

Smedvig Lime CRM

Hør på bransjekollegaen din!

“Det finnes mange CRM-systemer på markedet men ingen kunne tilby samme brukervennlige grensesnitt som allerede er smart integrert med Microsoft Office: Outlook email og kalender. Samtidig som Lime CRM tilbyr store muligheter for å skalere løsningen, - En nøkkelfaktor for oss”

- Ingrid Østrem, Controller Smedvig Eiendom
Les mer

CRM-eksperter uten (skjulte) fasader

Vi har mange eiendomsløsninger i baklommen og vet hva som kreves for at du skal få en enklere hverdag — uansett om du jobber i et kommersielt eiendomsselskap eller et boligutviklingsselskap. Vi hjelper deg gjerne.

Bli en ekspert, du også

Med over 25 års erfaring, kan vi det meste om salgstøtte, sakshåndtering og annet innen CRM. Og vi deler gjerne vår kunnskap med deg! I våre posters kan du for eksempel lese mer om hvordan et CRM-system gjør hverdagen din enklere og hvordan du lykkes med CRM-projektet ditt. Alt er gratis, selvsagt.

Nedlastbare filer CRM-bloggen

40 000 fornøyde brukere verden over