CRM som bygger opp

  • Vurder fremtidige salg riktig — selv med flere bud på samme prosjekt.
  • Få proaktive påminnelser om hvilke bud/anbud som skal følges opp.
  • Rollehåndtering gir deg oversikt på både interne og eksterne nøkkelpersoner i prosjektene.
  • ... og mye mer.
NCC
Myresjö hus
Benders
Proline
Tegelmäster
Svergie Bygger

Når du vil ha styr og orden

Byggebransjen er spesiell på mange måter. Mange bud på et og samme prosjekt kan rote det til når du skal beregne den forventede bestillingsinngangen. Dessuten har hvert prosjekt ofte mange viktige roller og bedrifter å holde styr på. Kjenner du deg igjen? Med Lime CRM får du orden i verktøykassa.

Lime CRM for byggebransjen

Kunde- og prosjektoversikt

Hvem møtte kunden sist? Hvilke prosjekter forventer dere å ha ferdige i fjerde kvartal? I Lime CRM får du orden på kunder, kontakter og prosjekter — både egne og fra Norge Bygges og Byggfakta.

Bud og påminnelser

I Lime CRM håndterer du enkelt alle bud — selv når de er mot samme prosjekt. Deretter får du proaktive påminnelser via infotiles når de skal følges opp. Ingen bud faller mellom sprekkene!

Rollehåndtering i prosjekt

Hvem er byggherre, totalentreprenør eller underentreprenør? Og hvem er ansvarlig selger, prosjekleder eller kostnadsberegner? Med Lime CRM får du oversikt over alle rollene i alle prosjekter.

Outlook og sakssystem

«Hvor var det jeg la den huskelappen...?» Lime CRM er helintegrert med Outlook, slik at du kan lagre viktige e-poster på kunde- og prosjektkort. Systemet kan også kobles til ditt sakssystem.

Last inn prosjektinformasjonen automatisk

Med våre koblinger til Norge Bygges og Byggfakta laster du enkelt inn de prosjektene du har valgt til Lime CRM. Oppdateringer lastes automatisk ned, slik at du hele tiden har full kontroll på hva som skjer! Hvor det bygges, når det bygges, og hvem det er som bygger.

NCC Construction Lime CRM

Et råd fra en bransjekollega!

”Lime reagerer raskt og er samtidig tilgjengelig. Dette hjelper oss å møte et høyt trykk på endringer og samtidig ligge i forkant på markedet med systemstøtte for CRM”

- Daniel Nottberg, CRM manager NCC

Et team med god smøring

Gjennom årene har teamet vårt levert mange CRM-løsninger til bedrifter innen maskinbransjen. Noen eksempler fra dette er Väderstadverken, Weland, Consilium, Elektroautomatik og Siwertell. Nå gleder vi oss til å hjelpe din bedrift!

Bli en ekspert, du også

Med over 25 års erfaring, kan vi det meste om salgstøtte, sakshåndtering og annet innen CRM. Og vi deler gjerne vår kunnskap med deg! I våre posters kan du for eksempel lese mer om hvordan et CRM-system gjør hverdagen din enklere og hvordan du lykkes med CRM-projektet ditt. Alt er gratis, selvsagt.

Nedlastbare filer CRM-bloggen

40 000 fornøyde brukere verden over