Hvorfor Lime?

Det finnes mye som skiller oss hos Lime fra andre CRM-leverandører. Det er flere ting som gjør oss unike. Mange grunner til å velge systemet vårt. Her er 12 av dem!

Eksperter på CRM

Markedsledende. I år 2015 ble vi utnevnt til Sveriges markedsledende system for salgsstøtte og CRM. Nå tar vi over Norden og har seks kontorer i fire land.

Vi hjelper foretaket ditt hele veien. Utvikling, salg, innføring og support – vi gjør alt selv, uten mellomledd. Slik får foretaket ditt én partner i stedet for flere.

CRM er det eneste vi driver med. Ikke alle leverandører fokuserer 100 % på CRM. Men det gjør vi hos Lime – og derfor er vi blitt veldig gode på det.

Vil du vite mer?

Erfaring og lidenskap

Mer enn 25 års erfaring. Vi har sett det meste innen CRM med årene, og vi har lært en hel del. Denne kunnskapen deler vi også gjerne med foretaket ditt.

Mer enn 250 innføringer hvert år. Vi implementerer Lime CRM mer enn 250 ganger per år, og vet hva som kreves for et vellykket CRM-prosjekt. Uavhengig av bransje og størrelsen på foretaket ditt – vi har erfaring fra det meste.

Helhjertet engasjement. CRM er lidenskapen vår og vi ønsker å hjelpe foretaket ditt med å oppnå et bedre resultat. Samtidig ønsker vi å ha det gøy sammen på veien.

Malin Johansson Tysk-Svenska Handelskammaren

"Lime CRM har bidratt til å gi meg en tryggere og mer effektiv arbeidsdag. Systemet sikrer god arbeidsflyt – og har fjernet mange av mine tidligere frustrasjoner."

Egil Thorsrud, Salgsingeniør, DEMANOR

Et fleksibelt system

Fantastiske bransjeløsninger.Ulike bransjer har forskjellige behov. Våre forskjellige løsninger møter behovene i nettopp ditt foretaks bransje.

Tillegg for ulike behov. Våre bransjeløsninger kan tilpasses, og koblinger, som f.eks. til et ERP-system, kan legges til etter behovene til foretaket ditt.

Utvikling av spesialløsninger. Vi har integrert systemene våre med det meste gjennom årene og kommet frem til flere løsninger.

Support til å stole på

Rask og direkte kontakt. Hvem har lyst til å møtes av heismusikk eller mange tastevalg? Hos oss kommer du til en Lime-medarbeider, og det direkte.

Support utover det vanlige. Kundeservicen vår svarer vanligvis innen to-tre signaler. Kanskje er det derfor 98,7 % av kundene våre anbefaler andre å ta kontakt med kundeservicen vår?

Vi har svarene. Med mer enn 40 000 brukere i Lime CRM har vi fått alle mulige spørsmål og funderinger. Supporten vår kan derfor løse det meste, både stort og smått.

Test og kjenn etter selv!

Vi kunne snakket om CRM i all evighet. Men et bilde – eller i dette tilfellet et system – sier mer enn tusen ord.