Lime CRM - Sveriges bästa CRM

CRM skal være enkelt – det har vi tatt høyde for

CRM står for Customer Relationship Management: Eller kundebehandling om du foretrekker å gjøre det ukomplisert (det gjør vi). CRM handler altså om at du skal behandle kundene dine som du selv ønsker å bli behandlet. Lett som en plett? Nja. Det hjelper å ha et godt CRM-system. I Lime CRM finner du akkurat det man forventer seg av et CRM-system: kontakter, historikk, ”å gjøre”-oppgaver, saksbehandling, forretninger, markedsaktiviteter osv. Og sååå mye mer!

Lime CRM gir deg CRM tilpasset dine behov – ikke motsatt.

CRM för byggprojekt

SLIK KAN LIME CRM HJELPE DEG

  1. Gi alle et helhetlig bilde av kunden i ett eneste system. Salg, marked og prosjekt på ett og samme sted. Smart!

  2. Samle all den informasjon som i dag ligger spredd for alle vinder i mailen, økonomisystemet, i Excel og i permer.

  3. Sørge for at ingen faller mellom to stoler. Kunder må huskes på, og tilbud, saker og mail må besvares.

Ikke hør på oss, hør på kundene våre

Noen funksjoner du finner i Lime CRM

CRM till Kunder och prospekts

KUNDER OG PROSPEKTER

Bedrift, kontaktperson, de ekstra viktige personene, kontaktinformasjonen til alle, informasjon om når og hvordan dere møttes sist. Ja, alt du ønsker å vite og mye mer, samlet på ett sted – i Lime CRM.

CRM till dokument

PLASS TIL DOKUMENT

Har du viktige ting på lapper, i Excel-ark, i Outlook og i spennende mappestrukturer? Glem det. Med Lime CRM kan du samle alle dine viktige dokumenter, knytte dem til riktig kunde og dessuten lett søke dem opp!

CRM till ärendehantering

SAKSBEHANDLING

I Lime CRM kan du enkelt kategorisere og fargekode dine aktuelle saker, alt for et godt overblikk. Saker kan knyttes til en kunde, en spesifikk avtale, maskin eller maskinvare, alt for å gjøre saksbehandlingen enklere.

CRM till affärer

STÅLKONTROLL PÅ FORRETNINGENE

Få et overblikk over dine aktuelle forretninger. Hvilke forretninger har dere på G? Holder dere budsjett? Hvilke saker trenger oppmerksomhet?

Som om ikke dette var nok, dere får dessuten tilgang til fantastiske dashboards og rapporter for både aktivitets- og salgsoppfølging.

CRM till kampanjer

MARKED & KAMPANJER

Bruk Lime CRM for å effektivt arbeide med e-postmarkedsføring og kampanjer mot kunder eller prospekter. Få rapporter over hvem som har lest hva, og lag smarte events og utvalg. Time to get creative!

Branschlösningar

BRANSJELØSNINGER

Vi har ferdige pakkeløsninger for deg som jobber med energi, eiendom, bygg, maskiner, medlemmer, partihandel eller som er konsulent. Sju ferdige pakkeløsninger – det er bare å gå i gang!

Les mer om våre bransjeløsninger i menyen under "Løsninger".

Flere enn 35 000 brukere er allerede i gang